SUSTANON 250 GID

Een vriend van ons, die een paar maanden geleden op de TRT-bandwagen is gesprongen, liep laatst naar ons toe met een waslijst van zorgen.

TRT was niet zoals hij had verwacht.

Een paar dagen na de speld voelde hij zich 18 jaar oud. Geil. Klaar om alles wat beweegt te neuken. Energiek. Geweldig humeur.

Maar dit bleef taps toelopen tot hij zich als klootzak voelde en drie tot vier dagen voor het einde van de rit naar zijn injectie verlangde.

Die vier dagen waren niets minder dan ellendig.

Het blijkt dat hij elke twee weken Sustanon 250 mg voorgeschreven kreeg.

Klinkt de jouwe als een soortgelijk verhaal? TRT met Sustanon en niet helemaal krijgen wat je verwachtte?

Hoe zit het met het gebruik van Sus 250 in een prestatieverbetering instelling in plaats daarvan? Is het beter dan de meer populaire enkelvoudige esters van Test?

Laten we dat uitzoeken.

Chemische structuur

Sustanon 250 is een synthetisch mengsel van vier testosteron-esters met verschillende percentages van afgifte in het menselijk lichaam.

De precieze afbraak is als volgt.

Testosteronpropionaat, 30 mg

Fenylpropionaat, 60 mg

Isocaproaat, 60 mg

Decanoate, 100 mg

Dat is een totaal van 250mg testosteron dat na de injectie in verschillende hoeveelheden vrijkomt.

De sneller werkende esters, propionaat en fenylpropionaat zal vrijwel direct vrijkomen, wat leidt tot een piek in testosteron.

Dit is wat maakt je voelt geweldig in de dagen na uw pin. De langzamer werkende ester, Isocaproaat wordt vrijgegeven in de komende dagen, net als de effecten van de sneller werkende esters beginnen af te nemen.

En ten slotte komt de traagst werkende decanoate ester vrij.

Het idee achter het gebruik van een mix van Testosteron-esters in tegenstelling tot een enkele ester is om de niveaus van testosteron stabiel te houden, evenals het verminderen van de frequentie van de pinnen die nodig zijn.

sustanon 250 te koop

Koop Sustanon 250

Veelvoorkomende namen

Sustanon wordt op grote schaal voorgeschreven voor TRT, met name in het Verenigd Koninkrijk. Dus, je zult waarschijnlijk de merknaam Sus 250 flessen op de zwarte markt vinden.

De gemakkelijke verkrijgbaarheid betekent dat namaak niet zo gebruikelijk is als bij andere steroïden.

U moet echter zeker zijn van de exacte verdeling van de verschillende esters in het mengsel.

Het is Sustanon 250 alleen als het mengsel precies is wat we hierboven hebben genoemd.

De laatste tijd is er een stortvloed van goedkope Chinese mengsels op de markt die als Sustanon worden geëtiketteerd, maar deze mengsels niet in exacte verhoudingen bevatten.

Belangrijkste toepassingen

Ondanks de mooie naam is Sustanon 250 gewoon Testosteron.
En als je Test-E of Test-Cyp niet kunt vinden, dan kun je het gebruiken als basis voor je eerste steroïdencyclus.
Maar als u een enkele ester vorm kunt vinden, dan zouden we liever dat dan Sustanon elke dag. De fluctuatie in de testosteronspiegels die met Sus-250 gebeuren zijn volgens ons gewoon niet de moeite waard.
Dat gezegd hebbende, als je je cyclus begint met Sustanon 250, dan zijn hier enkele van de resultaten die je kunt verwachten.
Magere Spiermassa:Testosteron is een van de beste anabole steroïden voor de opbouw van magere spieren. De spiergroei zal langzaam en stabiel zijn. Met een goed dieet en lichaamsbeweging routine, kunt u verwachten te krijgen tot 10-15 pond. van kwaliteit spier. Er zal enige hoeveelheid water retentie omdat het is niet een droge winst steroïde, zoals Trenbolone. Maar u kunt het grootste deel van de bloat vrij gemakkelijk controleren en u kunt altijd club het met afwerking verbindingen om u uit te drogen tijdens de laatste paar dagen van de cyclus.
Sterkte:Verwacht te krijgen sterker als uw Sustanon cyclus vordert in week 4 en 5. De krachttoename zal stabiel en duurzaam zijn.
Algemeen welzijn:Als je uit een TRT dosis komt, dan kun je een duidelijke verbetering van je levenskwaliteit verwachten. Uw concentratie verbetert. Er zullen minder episodes van hersenmist zijn. Je voelt je energiek. Geen lethargie de hele dag.
Minder lichaamsvet:Omdat Sustanon het niveau van glucocorticoïden onderdrukt, zal het leiden tot een vermindering van de hoeveelheid vet die je vasthoudt. Dit is een aangeboren voordeel van het gebruik van testosteron waar veel mensen niet over praten. Terwijl het niet direct vet verbrandt, begin je er slanker uit te zien in de taille.
Bijwerkingensustanon 250 bijwerkingen en alternatievenDe bijwerkingen van Sustanon-250 zijn precies dezelfde als die welke worden veroorzaakt door elke vorm van exogeen testosteron.
Het enige verschil is de plotselinge high gevolgd door een crash die gebeurt als de verschillende esters in het lichaam vrijkomen.
Aromatisatie:Sustanon zal aromatiseren in oestradiol, dat uiteindelijk wordt omgezet in oestrogeen. Dus, als je gevoelig bent voor oestrogeen gerelateerde bijwerkingen, dan zul je op je hoede moeten zijn voor waterretentie en gynaecomastie. Hebben altijd een SERM handig voordat u begint met uw steroïde cyclus. Als u de oestrogeenniveaus niet kunt controleren met een SERM, schakel dan over op een Aromataseremmer. Dit laatste is effectiever. Maar moet alleen worden gebruikt als dat nodig is, om te voorkomen dat uw cholesterolgehalte verkeerd gaat.
Zet het af:Sustanon 250 zal de natuurlijke testosteronproductie volledig stilleggen. Een volwaardige PCT met Nolvadex (en HCG) zal nodig zijn om de HPTA te stimuleren de productie van testosteron weer op te starten. We raden ook M1MK en N2guard aan tijdens de cyclus om de nodige ondersteuning te bieden.
BPH:Sustanon heeft een sterke affiniteit om te reageren met 5-alpha reductase, het enzym dat het afbreekt tot DHT. Dit leidt tot androgene bijwerkingen bij mannen die er gevoelig voor zijn. De bijwerkingen zijn onder andere acne, vette huid, vlekkerige huid, lichaamsbeharing en versnelde haaruitval op het hoofd (Tip: Haal N2Shampoo). Medicijnen zoals Finasteride kunnen helpen, maar slechts tot op zekere hoogte. Als je erg gevoelig bent voor androgene invloeden, dan kun je Sustanon het beste vermijden.
Sustanon 250Dosering en stapelingBeginners moeten zich houden aan 300-500mg/week Sustanon voor een cyclus van 12 weken. Dit is een redelijk lage dosering en je 'kan' het combineren met andere stoffen. Maar als het je eerste cyclus is, blijf dan bij één verbinding.
Als je een meer ervaren gebruiker bent, dan kun je de dosis verhogen tot 600-750mg/week als je alleen Sustanon-250 gebruikt. Niet met andere verbindingen, let wel.
Alleen professionals moeten nadenken over het gebruik van meer dan 750mg/week, omdat dit het risico op ernstige bijwerkingen sterk verhoogt.
Sustanon-250 kan worden gestapeld met een verscheidenheid aan andere steroïden, zoals Deca Durabolin, Winstrol, Anavar en Trenbolone.
Uw keuze van stapels moet afhangen van uw ervaring met steroïden en uw specifieke doelen met elke cyclus.
Sustanon en Deca maakt een grote stapeling die ook zal u zich geweldig voelen. Gooi in Dianabol voor een kick starter.
Sustanon voor 12 weken met Winstrol toegevoegd voor de laatste 6 weken. Zal u goede spier winsten, terwijl de Winny zal beitel je uit.
Sustanon, Deca en Trenbolone voor volledige lichaamsherstel.
Ondanks de mooie naam is Sustanon 250 gewoon Testosteron.En als je Test-E of Test-Cyp niet kunt vinden, dan kun je het gebruiken als basis voor je eerste steroïdencyclus.Maar als u een enkele ester vorm kunt vinden, dan zouden we liever dat dan Sustanon elke dag. De fluctuatie in de testosteronspiegels die met Sus-250 gebeuren zijn volgens ons gewoon niet de moeite waard.Dat gezegd hebbende, als je je cyclus begint met Sustanon 250, dan zijn hier enkele van de resultaten die je kunt verwachten.Magere Spiermassa:Testosteron is een van de beste anabole steroïden voor de opbouw van magere spieren. De spiergroei zal langzaam en stabiel zijn. Met een goed dieet en lichaamsbeweging routine, kunt u verwachten te krijgen tot 10-15 pond. van kwaliteit spier. Er zal enige hoeveelheid water retentie omdat het is niet een droge winst steroïde, zoals Trenbolone. Maar u kunt het grootste deel van de bloat vrij gemakkelijk controleren en u kunt altijd club het met afwerking verbindingen om u uit te drogen tijdens de laatste paar dagen van de cyclus.Sterkte:Verwacht te krijgen sterker als uw Sustanon cyclus vordert in week 4 en 5. De krachttoename zal stabiel en duurzaam zijn.Algemeen welzijn:Als je uit een TRT dosis komt, dan kun je een duidelijke verbetering van je levenskwaliteit verwachten. Uw concentratie verbetert. Er zullen minder episodes van hersenmist zijn. Je voelt je energiek. Geen lethargie de hele dag.Minder lichaamsvet:Omdat Sustanon het niveau van glucocorticoïden onderdrukt, zal het leiden tot een vermindering van de hoeveelheid vet die je vasthoudt. Dit is een aangeboren voordeel van het gebruik van testosteron waar veel mensen niet over praten. Terwijl het niet direct vet verbrandt, begin je er slanker uit te zien in de taille.Bijwerkingensustanon 250 bijwerkingen en alternatievenDe bijwerkingen van Sustanon-250 zijn precies dezelfde als die welke worden veroorzaakt door elke vorm van exogeen testosteron.Het enige verschil is de plotselinge high gevolgd door een crash die gebeurt als de verschillende esters in het lichaam vrijkomen.Aromatisatie:Sustanon zal aromatiseren in oestradiol, dat uiteindelijk wordt omgezet in oestrogeen. Dus, als je gevoelig bent voor oestrogeen gerelateerde bijwerkingen, dan zul je op je hoede moeten zijn voor waterretentie en gynaecomastie. Hebben altijd een SERM handig voordat u begint met uw steroïde cyclus. Als u de oestrogeenniveaus niet kunt controleren met een SERM, schakel dan over op een Aromataseremmer. Dit laatste is effectiever. Maar moet alleen worden gebruikt als dat nodig is, om te voorkomen dat uw cholesterolgehalte verkeerd gaat.Zet het af:Sustanon 250 zal de natuurlijke testosteronproductie volledig stilleggen. Een volwaardige PCT met Nolvadex (en HCG) zal nodig zijn om de HPTA te stimuleren de productie van testosteron weer op te starten. We raden ook M1MK en N2guard aan tijdens de cyclus om de nodige ondersteuning te bieden.BPH:Sustanon heeft een sterke affiniteit om te reageren met 5-alpha reductase, het enzym dat het afbreekt tot DHT. Dit leidt tot androgene bijwerkingen bij mannen die er gevoelig voor zijn. De bijwerkingen zijn onder andere acne, vette huid, vlekkerige huid, lichaamsbeharing en versnelde haaruitval op het hoofd (Tip: Haal N2Shampoo). Medicijnen zoals Finasteride kunnen helpen, maar slechts tot op zekere hoogte. Als je erg gevoelig bent voor androgene invloeden, dan kun je Sustanon het beste vermijden.Sustanon 250Dosering en stapelingBeginners moeten zich houden aan 300-500mg/week Sustanon voor een cyclus van 12 weken. Dit is een redelijk lage dosering en je 'kan' het combineren met andere stoffen. Maar als het je eerste cyclus is, blijf dan bij één verbinding.Als je een meer ervaren gebruiker bent, dan kun je de dosis verhogen tot 600-750mg/week als je alleen Sustanon-250 gebruikt. Niet met andere verbindingen, let wel.Alleen professionals moeten nadenken over het gebruik van meer dan 750mg/week, omdat dit het risico op ernstige bijwerkingen sterk verhoogt.Sustanon-250 kan worden gestapeld met een verscheidenheid aan andere steroïden, zoals Deca Durabolin, Winstrol, Anavar en Trenbolone.Uw keuze van stapels moet afhangen van uw ervaring met steroïden en uw specifieke doelen met elke cyclus.Sustanon en Deca maakt een grote stapeling die ook zal u zich geweldig voelen. Gooi in Dianabol voor een kick starter.Sustanon voor 12 weken met Winstrol toegevoegd voor de laatste 6 weken. Zal u goede spier winsten, terwijl de Winny zal beitel je uit.Sustanon, Deca en Trenbolone voor volledige lichaamsherstel.


© 2020 Fashion blog. Afgestemd op uw wensen door Anneke Chique
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin